Referenties van Dierenkliniek Heerhugowaard

Onderstaande en andere referenties kunt u terugvinden op de Google Mijn Bedrijf pagina van Dierenkliniek Heerhugowaard.

Heeft u een ervaring met ons die u graag wilt delen? Plaats uw review op Google: link naar Google Reviews

M E

Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik ben doorverwezen naar dit dierenziekenhuis voor een operatie aan de gebroken poot van mijn kat. Hele vriendelijke, kundige mensen en mooie kliniek. Maar wat ze vooral uniek maakt is dat duidelijk en transparant (vooraf!) alle kosten worden doorgenomen en keuzes worden voorgelegd. Ondanks dat een operatie een (begrijpelijk) dure ingreep is, heb ik met plezier de rekening betaald.

Manolya Ergin

Fijne plek, grote praktijk met mooi lichtval in de praktijk. Dit heeft een rustgevende uitstraling.

De artsen en assistenten zijn empathisch en doen het werk met liefde en dat voel je.

Denise X

Dit is niet mijn vaste dierenarts maar ik ben hier wel een aantal keer met mijn hond geweest.

Dierenkliniek HHW is namelijk de enige in de kop van Noord-Holland met een CT-scan. Ook voeren zij diverse scopieën uit. Voorheen was enkel het MCD beschikbaar met dit soort dingen. Thijs en Nathalie zijn hele fijne en kundige dierenartsen. Het hele team is ontzettend lief voor zowel hond als baasje en ze denken dan ook echt mee en passen zich aan waar dat kan.

Ik raad deze dierenkliniek absoluut aan. En ik ben echt heel moeilijk qua dierenartsen aangezien ik enorm kritisch en veeleisend ben.

Update 25-8-2023 (6 maanden later):

Ik wilde toch nog even het volgende extra vermelden: Dierenkliniek HHW is echt zó enorm betrokken bij de eigenaren en het dier, iets wat ik gewoon nog nooit eerder op deze manier heb meegemaakt, Hond van mijn zus heeft schildklier kanker. Hond is in drenthe geweest met scala aan klachten, konden ze niks vinden. Ik kom vervolgens bij Thijs... Is Thijs er gewoon binnen 24u!!! achter dat het een schildklier tumor is. Men kent me inmiddels en men weet dat ik snel wil handelen en doorschakelen. Dus in goed overleg reserveren ze voor mij gewoon een plekje in de agenda voor een operatie. Daarnaast moesten de speciale scans in een ander ziekenhuis en bood men zelfs aan met hun contact op te nemen (de kliniek van de scans kwamen hun afspraken niet na) zodat ik mijzelf minder zou opwinden. Ik ben zó blij met deze kliniek :)

Marleen Donders

Dierenartsen en assistenten staan altijd direct voor je klaar met de beste hulp. Er wordt altijd met je meegedacht naar de beste oplossing en er wordt uitgebreid de tijd voor de patiënt (en zijn baas) genomen.

Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en staat je graag te woord.

Daarnaast is het een hele mooie praktijk!

Peter de Boer

Goed advies en eerlijke prijzen, vakkundig personeel met een persoonlijke aanpak. Super

Maartje Van Slooten-Streefkerk

Een hele fijne praktijk, alle medewerkers weten waar ze over praten.

Zeer transparant in de kosten. Vooraf een bedrag afgesproken voor de gehele behandeling voordat deze werd uitgevoerd.

Onze Borrel 🐱 is geopereerd door Nathalie nadat hij zijn achillespees had afgescheurd.. slagingskans was 85% en lasertherapie werd aangeraden. Borrel mocht 2x per week langs komen voor de therapie en 1x in de 2 weken een spalkwissel onder narcose.

Uiteindelijk heeft Borrel tijdens de behandeling thuis 7 weken in de bench gezeten. De combinatie van operatie, lasertherapie en tijdelijk leven in de bench heeft ervoor gezorgd dat Borrel nu weer kan genieten van buiten spelen en leven zonder pijn 💙

Elke keer is Borrel met zorg en liefde geholpen tijdens de keren dat hij mocht terug komen op de praktijk.

Wij raden deze praktijk dan ook ten zeerste aan.

Melissa Van Ewijk

Beste dierenkliniek die ik ken!

Richard Maaskant

Vriendelijke receptioniste, assistentes en dierenarts. Geven duidelijke indicatie wat ze kunnen doen en hoeveel het zal kosten. Kon snel terecht, goed geholpen met oog voor huisdier!

Bianca Lede

100 % tevreden over deze prachtige kliniek en de mensen die er werken!!

Zowel voor als achter de schermen wordt er met zoveel liefde en zorg aandacht besteed aan het welzijn van de dieren!

Naast de ruime kennis en vakkundigheid, is de betrokkenheid voelbaar voor zowel dier als baasje. Deze kliniek wordt met veel passie en inzet gerund. We komen er heel graag met onze herderpup. Daarnaast kun je hier voor bijna alles terecht!

Een echte aanrader!!

Ilhan Yilmaz

Mijn lieve Lady (poes) was van het balkon gevallen waardoor ze haar kaak had gebroken. Vanaf dag 1 terecht gekomen bij dierenkliniek Heerhugowaard.

De Artsen en de assistentes waren allemaal 1 voor 1 zeer deskundig en professioneel. Ze hebben hun uiterste best gedaan en ons gerust gesteld met alle handelingen die ze uitgevoerd hebben.

Nathalie en haar team hebben ons door deze moeilijke periode geholpen.

Ik wil jullie allemaal namens Lady en ik uiteraard persoonlijk bedanken voor de goede zorgen.

Hartelijke groet,

Ilhan Yilmaz.

Monique Bar

Met spoed mochten we komen met onze doodzieke hond Zoes.

Dierenarts Thijs heeft ons geweldig geholpen. Professioneel, maar zeker ook oog voor het persoonlijke aspect. Ook de assistentes waren allemaal even lief en kundig.

Esther Vastenburg

Fantastische goede dierenarts! Onze hond Valentina moest geopereerd worden aan een gescheurde kruisband. De TPLO methode is toegepast, en dit is super goed gegaan.

Deze dierenarts krijgt van mij een dikke 10!

Stewart Berk

Echt een hele fijne dierenartsenpraktijk waar wij met volle tevredenheid en vertrouwen met onze Golden Retrievers komen. Hoe gek dat misschien ook klinkt staat het dier hier echt centraal.

Onze hond was erg bang op de behandeltafel dus werd dus werd het consult voortgezet op de grond.

Ook qua faciliteiten erg tevreden over de diagnostiek en behandelingen welke in "eigen huis" kunnen worden verricht.

Prijzen zijn concurrerend met andere praktijken.

M. van Maltha

Met spoed konden wij terecht met onze hond voor een operatie.

Wat een fijne dierenkliniek. Het personeel was betrokken, begripvol en ervaren. Tijdens de voorbereiding is er nog met ons gebeld, voor een kort overleg. Aan het einde van de dag konden wij onze hond weer ophalen.

Ze communiceren duidelijk en namen echt de tijd. Ook de nazorg was uitstekend.

Het is dat we niet uit de buurt komen, anders had dit onze vaste dierenkliniek geweest.

Een dikke aanbeveling!

Arend Wijnhoff

Beste Dierenkliniek, team.

Als bijsluiter stuur ik u een paar foto's van de prachtig herstelde operatiewond bij onze hond Yodie Wijnhoff, Tervuerense herder.

Yodie heeft een sterilisatie meegemaakt uitgevoerd​ door Dr. Thijs Wiegmann, bij uw kliniek 13-12-'22 en deze is perfect uitgevoerd, zij is 100% hersteld. Zij lijkt wel gezonder/levendiger en speelser dan voor deze operatie. Ook de fantastische en liefdevolle aandacht/zorg van de assistentes hebben ons geraakt.

Nogmaals onze dank voor uw perfecte werk en alvast voor u allen de allerbeste wensen voor 2023.

Vriendelijke groet en tot ziens.

Arend & Hanneke (Yodie, Ringo, Von Blofeld, Wanda)

Wendy Dijksman

Wat een ontzettend fijne dierenarts, wij kwamen hier met spoed voor ons konijn whoopie, helaas heeft hij ons verlaten, maar er werd met ons meegedacht en we werden niet op kosten gejaagd die niks meer voor hem konden betekenen, en dan nog een lieve kaart! Fantastisch team!

Deze en andere referenties kunt u terugvinden op de Google Mijn Bedrijf pagina van Dierenkliniek Heerhugowaard: link naar Google Reviews

'Het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren'

Openingstijden

Maandag 08:30 - 20:00

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 20:00

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contact ons

Wij staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Bereik ons op

+31(0)72 2019 072