Het is voor ons belangrijk dat u zich thuis voelt in onze kliniek

Opgericht aan de keukentafel

Dierenkliniek Heerhugowaard is eind 2020 ontstaan uit de wens van Nathalie, Robbert, Thijs en Sharon een dierenkliniek te openen in het centrum van Noord-Holland Noord gericht op reguliere en gespecialiseerde diergeneeskunde. Zowel voor diereigenaren als voor collega dierenartsen die hun patiënt willen doorsturen voor een specifieke behandeling. Diereigenaren in Noord-Holland Noord dienden namelijk af te reizen naar Amsterdam of Friesland voor een dergelijke doorverwijzing.

Een locatie was eind 2020 snel gevonden in het pand van een voormalig keukenwinkel, naast Huider Modeltreinen. Na een verbouwing van 6 maanden waarin het pand volledig leeggehaald werd kon Dierenkliniek Heerhugowaard op 28 juni 2021 haar deuren openen waardoor diereigenaren in Noord-Holland Noord nu veel dichterbij terecht kunnen.

Inmiddels bezorgt onze reputatie van liefdevolle zorg voor het gezelschapsdier, betrokkenheid bij de diereigenaar en transparante tarieven ons klanten uit héél Noord-Holland.

Bij Dierenkliniek Heerhugowaard kunt u terecht voor zowel eerstelijns als tweedelijns zorg voor uw huisdier.

In een omgeving die diervriendelijk en ontspannen is, verbinden wij professionaliteit en kwaliteit van zorg aan persoonlijke aandacht voor huisdier en eigenaar. Samen delen zij vaak een bijzondere band en dat begrijpen en respecteren wij.

Doelstelling van Dierenkliniek Heerhugowaard is het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren. Wij zijn geen doorsnee dierenkliniek, maar een moderne kliniek waar zowel huisdier als eigenaar ontvangen worden in een open, huiselijke en vriendelijke sfeer wat gecombineerd wordt met het klinische dierenziekenhuis. Wij vinden communicatie met de eigenaar belangrijk omdat dit bijdraagt aan de gezondheid van het huisdier. Door de jarenlange kennis van de medewerkers wordt de juiste zorg voor uw huisdier aangeboden. 

Bij Dierenkliniek Heerhugowaard kunt u terecht voor de jaarlijkse controle of vaccinatie van uw huisdier, maar ook voor gecompliceerde orthopedische operaties, CT-scan of gebitsbehandelingen, alles onder één dak en uitgevoerd door ons eigen personeel.

Voor gemeente Heerhugowaard hebben wij een haal en brengservice voor dieren die geopereerd moeten worden in het geval u als eigenaar minder mobiel bent. Ook kunnen wij medicatie en voer bij u thuis komen brengen. Voor omliggende gemeentes kan dit eveneens in overleg.

Modernste apparatuur

Wij werken met de nieuwste apparatuur zoals een professionele gebitsunit voor reiniging en extracties in combinatie met een dentaal röntgenapparaat. Ons laboratorium is uitgerust om een groot scala aan bloedonderzoeken en urine onderzoeken ter plekke uit te voeren, zodat we binnen een half uur de uitslag hebben. Naast een moderne echo en een zeer geavanceerd röntgenapparaat, bieden wij eveneens CT-scans aan. Daarnaast zijn ook kijkoperaties van buik, luchtwegen, maag/darmstelsel en gewrichten mogelijk.

Ons team

Met grote zorg staat dit team voor u klaar:

Dierenartsen

Laden
Laden
Laden
Laden

Paraveterinairen

Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden
Laden

Bedrijfsondersteuners

Laden
Laden

Onze kernwaarden; Liefdevol, betrokken & transparant

Liefdevol

Liefde voor het dier.

Liefde voor het vak.

 

Iedereen die bij ons werkt doet dit omdat hij / zij vanaf jongs af aan al een voorliefde heeft voor dieren. Iedere dag gaan wij tot het uiterste om voor uw lieve huisdier de juiste zorg te leveren.

 

 

Betrokken

Betrokken bij het dier.

Betrokken bij de eigenaar.

Betrokken bij de verwijzend dierenarts.

 

Onze eerste en meest belangrijke zorg gaat uit naar het dier, maar hier stopt het niet voor ons. Wij begrijpen en respecteren de bijzondere band die dier en eigenaar met elkaar hebben. Daarom zijn wij er ook voor u om op een begrijpelijke manier uitleg te geven over de zorg die nodig is voor uw dier. Bij een operatie houden wij veelvuldig contact met u, voorafgaand nemen wij de behandeling nogmaals met u door, direct na de operatie bellen wij u om door te geven hoe het gegaan is en bij het ophalen bespreken wij met u de nazorg.

Ook voor verwijzende dierenartsen staan wij klaar om bijvoorbeeld casussen te bespreken, doorverwezen patiënten op te vangen en na een behandeling de patiënt terug te verwijzen naar de eigen dierenarts.

 

 

Transparant

Transparant in onze behandeling.

Transparant in onze tarieven.

 

Of uw huisdier nu bij ons ingeschreven staat of u bent naar ons doorverwezen voor een behandeling, wij bespreken altijd de verschillende mogelijkheden met u (verschillende behandelingen met de daarbij behorende kosten). Zodoende komen wij samen tot het behandelplan van uw huisdier en heeft u inzicht in de kosten.

 

Omdat wij zelf ook niet houden van verborgen kosten of nare verrassingen staan al onze prijzen op onze website. Zo kunt u vooraf al inzien wat een behandeling bij ons kost.

 

Bij onze operaties houden wij altijd een prijsrange aan omdat geen enkele operatie vooraf exact in te schatten is. Zo kunnen wij sneller dan verwacht al klaar zijn met de operatie van uw huisdier, maar het kan ook voorkomen dat er complicaties optreden of dat er extra narcosemiddelen toegepast moeten worden. Indien de prijs boven de afgesproken prijsrange komt nemen wij deze kosten op ons, zo betaalt u niet meer dan van tevoren is afgesproken met u *.

* Indien er tijdens een operatie een complicatie ontstaat waardoor wij naar een andere behandeling moeten uitwijken nemen wij altijd eerst telefonisch contact op met u om te bespreken wat dit voor invloed heeft op de kosten.

BHV gecertificeerd

Een groot deel van ons team is BHV gecertificeerd door vakles.nl

'Het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren'

Openingstijden

Maandag 08:30 - 20:00

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 20:00

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contact ons

Wij staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Bereik ons op

+31(0)72 2019 072