Over ons

Bij Dierenkliniek Heerhugowaard kunt u terecht voor zowel eerstelijns als tweedelijns zorg voor uw huisdier. Van de jaarlijkse controle of vaccinatie tot gecompliceerde orthopedische operaties, CT-scan of gebitsbehandelingen, alles onder één dak en uitgevoerd door ons eigen personeel.

Wij werken met de nieuwste apparatuur zoals een professionele gebitsunit voor reiniging en extracties in combinatie met een dentaal röntgenapparaat. Ons laboratorium is uitgerust om een groot scala aan bloedonderzoeken en urine onderzoeken ter plekke uit te voeren, zodat we binnen een half uur de uitslag hebben. Naast een moderne echo en een zeer geavanceerd röntgenapparaat, bieden wij eveneens CT-scans aan. Daarnaast zijn ook kijkoperaties van buik, luchtwegen, maag/darmstelsel en gewrichten mogelijk.

Voor gemeente Heerhugowaard hebben wij een haal en brengservice voor dieren die geopereerd moeten worden in het geval u als eigenaar minder mobiel bent. Ook kunnen wij medicatie en voer bij u thuis komen brengen. Voor omliggende gemeentes kan dit eveneens in overleg.

Marjolein Vogel-Godijn

Dierenarts

Thijs Wiegmann

Dierenarts Thijs is afgestudeerd in 2013 aan de Universiteit Gent, België. Sindsdien heeft hij bij diverse klinieken in Noord-Holland uitgebreide ervaring opgedaan als eerstelijnsdierenarts. Al snel heeft Thijs zich kunnen toeleggen op de tandheelkunde en hier dan ook veel ervaring in opgedaan, u kunt bij hem onder andere terecht voor een gebitsreiniging, moeilijke extracties en dentale röntgen. Naast tandheelkunde heeft Thijs zich verder verdiept in de dermatologie en heeft een brede kennis met betrekking tot interne geneeskunde. De laatste jaren heeft hij veel geopereerd en kunt u bij hem terecht voor onder andere castraties/sterilisaties, darmoperaties en ooglidcorrecties. Na opening van de kliniek eind juni gaat Thijs zich nog verder toeleggen op echo van de buikorganen en echogeleide puncties.

Nathalie Leenheer-Schigt

Dierenarts Nathalie Leenheer-Schigt is afgestudeerd in 2011 te universiteit Gent, België. Zij heeft zich sinds 2013 toegelegd op de orthopedische en uitgebreide weke delen chirurgie. Bij diverse dierenklinieken alsmede een dierenziekenhuis heeft zij gecompliceerde orthopedische operaties uitgevoerd, zoals gewrichtsoperaties (TPLO, TTA, arthroscopieën bij elleboogdysplasie of OCD), botbreuken,  pees of spieraandoeningen. Dierenarts Nathalie is eveneens bevoegd om officiële HD en ED foto’s te maken en patella luxatie onderzoeken uit te voeren. Tevens is er veel ervaring in het beoordelen van röntgenfoto’s van ieder lichaamsdeel. Naast de orthopedie heeft dierenarts Nathalie ook veel ervaring opgedaan in de weke delen chirurgie, bijvoorbeeld leverchirurgie, trauma chirurgie, borstholte (thorax) chirurgie. U zult haar voornamelijk aantreffen op de afdeling chirurgie met de daaraan voorafgaande orthopedische en weke delen consulten.

Tamara Gervasoni

Paravet

Cynthia de Bruin

Paravet / Dierenarts i.o.

Sabine

Paravet

Svenja Dekker

Paravet

Wendy Hakkert

Paravet

Floor Bongers

Paravet

Gina Breuking

Sharon Wiegmann-Tervoort

Management

Robbert Leenheer

Management