Uw bezoek aan onze kliniek

Op consult komen

Wij vinden communicatie met de eigenaar belangrijk omdat dit bijdraagt aan de gezondheid van het huisdier. Door de jarenlange kennis van onze medewerkers wordt de juiste zorg voor uw huisdier aangeboden. Huisdier en eigenaar delen samen vaak een bijzondere band en dat begrijpen en respecteren wij.

In alle levensfasen kunnen gezelschapsdieren bij Dierenkliniek Heerhugowaard rekenen op een deskundige en liefdevolle verzorging van ons enthousiaste team van dierenartsen en paraveterinairen. Of dit nu een vaccinatie, routinebezoek, diagnostisch onderzoek, spoedoperatie, uitgebreide orthopedische of weke delen chirurgie, scopie of een internistische uitdaging betreft.

Dankzij onze kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van diagnostiek en behandeling, kunnen wij u een eerlijk advies geven over hun gezondheid.

Mag ik op bezoek komen wanneer mijn huisdier in opname is?

Ja, u bent welkom wanneer uw huisdier bij ons in opname is. Uiteraard gaat dit wel op afspraak zodat wij een geschikt moment kunnen vinden om u indien gewenst te woord te kunnen staan.

Nazorg / ontslag na behandeling

De nazorg bespreken wij met u op het moment van ontslag, wij geven instructies mee met betrekking tot de revalidatie periode. Deze informatie geven wij ook als brief aan u mee.

Indien dit nodig is staan er vervolg afspraken bij ons ingepland voor (wond)controles.

Wanneer u bij ons gekomen bent op doorverwijzing van uw dierenarts, ontvangt deze van ons per email het verslag van de behandeling.

Inschrijven van uw huisdier bij Dierenkliniek Heerhugowaard

U ontvangt een kopie van uw inschrijving in het opgegeven email adres. Bij uw eerste bezoek aan ons vragen wij indien nodig extra gegevens om de inschrijving compleet te maken.

'Het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren'

Openingstijden

Maandag 08:30 - 20:00

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 20:00

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contact ons

Wij staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Bereik ons op

+31(0)72 2019 072