Werken bij Dierenkliniek Heerhugowaard

Dierenkliniek & Dierenziekenhuis Heerhugowaard is een snel groeiende praktijk die haar deuren openende in juni 2021. Wij zijn een eerste- en tweedelijns dierenkliniek en zijn voor regio Noord-Holland (Noord) de verwijskliniek. Wij onderscheiden ons door deze combinatie aan te bieden aan onze eigen cliënten en aan doorverwezen patiënten van andere dierenklinieken. Wij maken geen onderdeel uit van een keten.

Naast eerstelijns diergeneeskunde zijn wij toegelegd op orthopedie, weke delen chirurgie, scopieën, echografie, gebitsbehandelingen, trauma chirurgie en uitgebreide diagnostiek (geavanceerde RX en CT-scan).

Ons volledige team is continu in ontwikkeling om een zo compleet mogelijke zorg aan te bieden voor de gezelschapsdieren. Wanneer er geen vacature op de website staat kun je altijd een open sollicitatie sturen. Omdat wij zo snel groeien en als kliniek ontwikkelen komt er regelmatig een functie vrij.

Ben je enthousiast geraakt over het werken bij ons? Wij ontmoeten jou graag! Stuur een korte motivatie met je CV t.a.v. dierenarts Nathalie Leenheer-Schigt per e-mail naar nathalie@dierenkliniekhhw.nl.

'Het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren'

Openingstijden

Maandag 08:30 - 20:00

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 20:00

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contact ons

Wij staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Bereik ons op

+31(0)72 2019 072