Paraveterinair voor 24 - 32 uur per week

Dierenziekenhuis & Dierenkliniek Heerhugowaard is een snel groeiende praktijk die haar deuren openende in juni 2021. Wij zijn een eerste- en tweedelijns dierenkliniek en zijn voor regio Noord-Holland (Noord) de verwijskliniek. Wij onderscheiden ons door deze combinatie aan te bieden aan onze eigen cliënten en aan doorverwezen patiënten van andere dierenklinieken. Wij maken geen onderdeel uit van een keten.

Naast eerstelijns diergeneeskunde zijn wij toegelegd op orthopedie, neuro chirurgie, weke delen chirurgie, scopieën, echografie, gebitsbehandelingen, trauma chirurgie en uitgebreide diagnostiek (geavanceerde RX en CT-scan). Ons volledige team is continu in ontwikkeling om een zo compleet mogelijke zorg aan te bieden voor de gezelschapsdieren.

Ter versterking van ons gezellige team zoeken wij een zelfstandige paravet die enthousiast wordt van het werken in een moderne en dynamische dierenkliniek. Onze paraveterinairen voeren zelfstandig (voorbereidende) handelingen uit om de artsen in het programma te ondersteunen.

Tijdens een werkdag vinden zowel eerstelijns consulten als complexe (spoed) operaties plaats. Werken bij ons betekent dat je diereigenaren ontvangt, opnamepatiënten opneemt en verzorgt / voorbereid voor OK en het mee naar huis geven van patiënten na operaties.

Gedurende een werkdag pleeg je regelmatig overleg met één van onze dierenartsen voor advies over een behandelplan of het voorbereiden van een operatie.

Je komt te werken in een jong en gemotiveerd team in een moderne en dynamische dierenkliniek. Wij motiveren onze paravets om externe cursussen te doen, maar dit is geen verplichting.

Wat heeft Dierenkliniek Heerhugowaard te bieden?

• Onwijs goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt

• Een gezellig, deskundig en jong team

• Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en intern verder ontwikkelen

• Een functie met veel verantwoordelijkheden, ook op tweedelijns gebied

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, lunch en doorbetaling van de pauzes

• Werken in een nieuwe kliniek (juni 2021) met de nieuwste apparatuur en uitgebreide behandelmogelijkheden

• Schoonmaak wordt uitbesteed

• Geen weekendwerk of in spoeddienst

 

Ben jij een paravet met minimaal enkele jaren werkervaring die graag zelfstandig aan het werk is en graag verder wil ontwikkelen? Neem dan zeker contact op met ons. Ervaring in een verwijs- of tweedelijnskliniek is geen vereiste en wordt ook niet meegenomen als selectiecriterium.

Bekijk de website of onze socials (Facebook, Instagram, YouTube) voor meer informatie over onze kliniek. Bekijk onderstaande video waarin je mee kunt kijken met je toekomstige collega’s (video is gericht op OK paravet functie).

Ben je enthousiast geraakt in deze functie? Wij ontmoeten jou graag! Stuur een korte motivatie met je CV t.a.v. dierenarts Nathalie Leenheer-Schigt per e-mail naar nathalie@dierenkliniekhhw.nl.

Uren, salaris en secundaire voorwaarden in overleg.

Download vacature in pdf

'Het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke zorg voor alle gezelschapsdieren'

Openingstijden

Maandag 08:30 - 20:00

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 20:00

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contact ons

Wij staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Bereik ons op

+31(0)72 2019 072